Pevačica Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih u našoj zemlji, a uz to je i majka trogodišnjeg Aleksandra. Nije lako uskladiti majčinstvo i karijeru, ali Prija nekako uspeva da balansira.

"Radila sam mnogo na albumu, to me je umorilo dosta, ali je leto već unapred bilo dogovoreno, a ja nikada nisam otkazivala nastupe, tako da sam sve ispoštovala do kraja. Naravno da mi je lakše bilo kad nisam bila majka. Sada kada mi je sin malo veći, ne mogu više da ga prevarim! Svaki moj odlazak je toliko potresan, i za mene i za njega... Evo, danas kad sam krenula na sređivanje za emisiju, toliko je plakao za mnom, da sam ga čula sa ulice koliko vrišti i plače za mnom", priznala je Aleksandra nedavno u emisiji "Amidži šou".

Kako je Aleksandar porodični mezimac svi se utrkuju ko će da provodi vreme sa njim. Čuvaju ga tata Filip i bake, a kada oni nisu u mogućnosti, angažovana je dadilja.

"Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli", kazala je pevačica, kako prenosi Hello!.

Aleksandra ne krije da ona i suprug priželjkuju proširenje porodice, i da bi voleli da dobiju ćerku.

"Voleli bismo da dobijemo devojčicu, ali mislim da će to sada malo sačekati, kad već nisam odmah rodila jedno dete za drugim", rekla je pevačica za "Alo", koja je zatim priznala da je njen naslednik zahtevno dete.

filip zivojinovic aleksandra prijovic sin aki.jpg
Instagram / f.zivojinovic 

"Jeste, povukao je na mene. Na mene je tvrdoglav, a Filip je u detinjstvu bio veći zvrk, to je na njega pokupio. Sve što traži moramo da uradimo, ne možemo da ga prevarimo", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna