Autobiografija Nede Ukraden podigla je veliku prašinu, a posebno pikantna su njena sećanja na ljubavi iz mladosti. Jedna od priča tiče se i Saše Popovića, koji je čak jednom došao usred noći da čuje - da li ga voli ili ne.

O čitavoj priči je i ranije bilo naznaka - Neda je svojevremeno pričala kako je Saša za nju kupio sve orhideje u jednoj cvećari, spominjala kako je - navodno - Lepa Brena bila ljubomorna na nju. Saša je to negirao, a u poslednjem intervjuu kazao da ne želi da priča o Nedi. Ipak, novinari su ukrstili ranije izjave i evo šta su otkrili... odjednom se spominje i beba!

Nije tajna da je Saša svojevremeno bio kod baba-Vange i da je njenim proročanstvima bio šokiran. Znala je da mu je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći, znala je kakav automobil vozi i kakve papire za boravak u Austriji je upravo bio napravio. A kad je pitao da li će se uskoro oženiti, odgovor je bio negativan.

Da li je Neda Ukraden bila trudna sa Sašom Popovićem
ATA / Antonio Ahel 

"Zaboravi, narednih šest godina se sigurno nećeš oženiti", kazala mu je. Saša je bio zbunjen: "Kako se neću oženiti, pa moja devojka je trudna, u četvrtom mesecu..." Kaže Vanga: "Ništa, od te devojke nema ništa. To dete se neće roditi. Petog januara sledeće godine ćete raskinuti." Ne mogu da vam kažem o kome se radi! Sve je tako bilo", naveo je Popović tada. 

Razgovor sa Vangom se vodio u avgustu 1990. godine, kad su Lepa Brena i Slatki greh imali koncert u Bugarskoj. Po pisanju Nede Ukraden u autobiografiji, sa Sašom je bila do januara 1991. godine.

Nedi Ukraden preminuo prijatelj
Youtube/Printscreen/Pink 

"Sale i ja smo se polako hladili i proredili naše viđanje. Situacije i događaji koji su se nizali velikom brzinom sve više su nas udaljavali. Iako je naizgled bilo sve okej, jasno je bilo i meni i njemu da je jaz među nama poprilično veliki. Moj najbolji lek uvek je bio rad, pa me je i na početku te 1991. godine posao u vezi s novim albumom s Hari Mata Harijem prilično vezao za Sarajevo, potpuno mobilisao i okupirao svaki slobodan trenutak.

Da li je Neda Ukraden bila trudna sa Sašom Popovićem
Instagram / neda.ukraden 

Uz koncerte i turneje, kojih je uvijek bilo, nisam imala vremena za dodatna uzbuđenja i opterećenja privatnim problemima, pa je relacija Sarajevo - Novi Sad nekako ostala po strani", napisala je pevačica.

Ovo otkriće je navelo novinare da odmah zatraže komentar Nede Ukraden.  "To nije tačno. Ja sam rekla šta sam imala da kažem, ostalo ne želim da komentarišem i ulazim u neke detalje koje je neko iskonstruisao. Smatrala sam da sam dužna da objavim knjigu koja se tiče mog života, a ne neko drugi da piše o mom životu stvari koje nemaju veze sa mnom. Ja sam trenutno u vožnji i sve što sam želela da kažem i otkrijem se nalazi u knjizi", kazala je Neda za Kurir.

Tekst: Lepa&Srećna