Iako je navikao da je stalno pod svetlima reflektora, pevač Aco Pejović kaže da je, kada se kamere ugase, potpuno običan čovek. Priznaje da, ipak, ne ide na pijacu i ne kuva, ali da bi voleo da se bolje snalazi u kuhinji.

"Pa baš na pijacu ne idem, ali sam običan čovek, sada sam došao taksijem. Nikada nisam kuvao, ali uvek sam imao želju da naučim", rekao je Pejović za "Alo".

Pevač je u srećnom braku sa suprugom Biljanom dobio tri ćerke, a nakon najstarije Magdalene, nedavno je i srednja naslednica Marija diplomirala.

Aco Pejović o proslavi ćerkine diplome
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

"Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame", rekao je svojevremeno Aco za "Hello".

On je istakao i da nije strog otac, te da želi da upoznaje izabranike svojih ćerki.

"Nastojaću da momke dovode kući jer ja moram da znam sa kim će moje dete da izađe i sa kim će da ode u grad i provede vreme, to je danas normalno", rekao je svojevremeno Pejović i dodao da se nada da će njegove naslednice same dobro preslišati momke i pre nego što on dođe u situaciju da to učini.

Još fotografija Aca Pejovića i njegove supruge pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, MONDO / Stefan Stojanović Aco Pejović sa suprugom Biljanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna