Pevačica Neda Ukraden oduvek je važila za fatalnu damu pred kojom muškarci padaju na kolena, ali je pred oltar uspeo da je odvede samo jedan. Reč je o njenom pokojnom suprugu Milanu Bilbiji, sa kojim je dobila ćerku Jelenu. Neda i Milan u braku su proveli 15 godina, da bi se potom razveli, nakon čega je pevačica neko vreme bila u ljubavnoj vezi sa Sašom Popovićem.

"Oduševljavao je i mene i moju Jecu, koja ga je jako zavolela. Volela ga je i moja mama. Tata se držao po strani jer je u početku u njemu video neke osobine cirkusanta, pomalo neozbiljnog i nepouzdanog čoveka, ali ništa nije glasno komentarisao", opisala je Neda u svojoj autobiografskoj knjizi pod nazivom "Zora je svanula", a potom opisala kako je Saša u pola četiri ujutru upao u njenu kuću i tražio da se pevačica izjasni po pitanju njihove ljubavi.

Neda Ukraden o vezi sa Sašom Popovićem
Youtube/Printscreen/HRT Show 

"'Morao sam da budem načisto - da li ti mene, Neki, voliš ili ne', upitao je direktno, da nije moglo direktnije. 'Auuu, pa ti si zbog toga došao u četiri ujutru... Da čuješ odgovor! Mogla sam ti i telefonom to reći! Nije trebalo da trošiš novac na gorivo i cveće', pokušavala sam da budem duhovita i da ga malo nasmejem. Gledao me je smrtno ozbiljan. Takvog ga dotad nisam videla. 'Znači ne voliš me! U redu, to sam želeo čuti', reče odlučno, ustade i krenu prema vratima. 'Alo, gde ćeš? Kud si krenuo', brzo sam stala ispred njega jer sam videla da je vrag odneo šalu i da će tako umoran, u cik zore, otići. Gledala sam ga u oči i izgovorila glasno: 'A šta ako ti kažem da te volim? Šta ćemo sad?' Stajali smo kod vrata kao dva matora deteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo. Pored vrata, tužne, pokisle face, delovao mi je još sitnije, nekako kao dete, kao malo pokislo mače", opisala je Neda.

Do raskida je došlo jer su razlike u njihovim karakterima bile nepremostive.

"Razlike su bile očigledne - i u mentalitetu i karakteru i navikama. Negde sam u toj vezi počela da se osećam sve usamljenijom i ta njegova očigledna potreba da se udvara svakoj ženi bila mi je znak nezrelosti i neugodno sam se osećala. Pitala sam se da li je to obrazac ponašanja na koji treba da pristanem. Da li i ja treba tako da se ponašam i kuda to vodi", iskrena je bila pevačica, koja je u knjizi naglasila da je, uprkos svemu, nju i Sašu do danas nastavilo da veže iskreno i čvrsto prijateljstvo.

sasa popovic
ATA / Antonio Ahel 

"Ono što je tada bilo između nas važi i danas - jedno veliko, iskreno i ljudsko i profesionalno obostrano poštovanje, iskreno prijateljstvo i divljenje za sve zajedničke trenutke saradnje, druženja i pomoći kad god je trebalo. Retki su ljudi kao Sale Popović, koji su zadržali tu dečačku razdraganost, šarm, emocije, neopterećenost slavom i jednostavnost, koju samo najveći imaju", zaključila je Neda.

Još fotografija Nede Ukraden pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / neda.ukraden, LepaiSrecna Vitalna u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna