Iako je već dugi niz godina prisutna na estradnoj sceni, pevačica Milica Pavlović samo jednom je javno otkrila ime svog partnera, priznavši tu vezu tek kada je okončana. Reč je o mladom vaterpolisti Nikolasu Saveljiću, sinu bivšeg fudbalera Niše Saveljića, sa kojim se pevačica zabavljala godinu i po dana.

"Mi više nismo u vezi, imali smo lepu ljubavnu priču. Trajalo je godinu i po dana. On živi u Americi, bavi se vaterpolom, završio je koledž. Viđali smo se u Crnoj Gori, svuda negde... Na kraju kad je došao u Beograd, uhvatili su nas. Ne znam što sam toliko krila našu vezu. Šetala sam Kalemegdanom sa njim, stavljam kapuljaču, jao, šta sam sve radila (smeh). Katastrofa, jadan dečko sa mnom. Mlađi je od mene sedam godina, on je vaspitan, dobar dečko, upoznala sam njegovu majku, njegovu sestru. Imali smo poteškoće oko putovanja, zbog korone", otkrila je Milica u junu ove godine u emisiji "Amidži šou".

Milica Pavlović
Instagram / senoritamilica 

Od tada je, kako kaže, sama, a među udvaračima nema nikoga ko bi privukao njenu pažnju.

"Ja mogu samo o promašajima da ti pričam. Ništa pametno. Da ima nešto pametno, taj bi bio sa mnom. Svi muškarci koji mi se udvaraju teški su promašaj! A i moji bivši su svi bili neki promašaji (smeh). Svi su oni dobri momci i piju sad viski", rekla je sada Milica za "Kurir Stars".

Ove godine je publici predstavila novi album sa kog su se mnoge pesme izdvojile kao hitovi, pogotovo numera "Provereno", a pevačica već pravi planove za sledeći projekat.

Milica Pavlović kaže da su svi njeni bivši momci bili promašaji
Instagram / senoritamilica 

"Skromno mogu da kažem da "Provereno" nije samo hit godine, već da će ostati. Strah nemam. On samo parališe čoveka. Ne plašim se nikoga sem Boga. Opet pravim konceptualni album, pravim nešto novo. Neću sigurno ponavljati nijedan vajb sa ovog albuma kao što mnoge moje kolege rade i idu na siguricu. To me je odvojilo od mnogih, jer sam se uvek trudila da prevaziđem sebe", iskrena je bila Milica, koja je otkrila i svoje želje i planove za 2023. godinu.

"Da su svi oko mene živi i zdravi. Još jednu seriju fenomenalnih koncerata kao što je bilo ove godine. Novi album. Imam velike planove", zaključila je.

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / senoritamilica Muzička zvezda ulaže mnogo u svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna