Cene hrane i goriva već mesecima su jedna od glavnih tema u Srbiji, a pop zvezda Nataša Bekvalac koja je uvek otvoreno govorila o svemu, pa i o novcu, priznaje da je zabrinuta zbog situacije kako u Srbiji, tako i u svetu.

"Mnogo mi je teško, shvatila sam da mi je do Novog Sada nekada bilo potrebno 2.000 dinara, a sada skoro 4.000. Baš sam se naljutila. Primećujem i u prodavnici, na svakom koraku, ja sam domaćica, žena koja primeti sve, i kad je prašak u pitanju, bavim se time. Kada je skupa garderoba u pitanju, imam preterano rasterećenje, jer za mene je samo lepota ono čemu znam da robujem, a lepa stvar ne mora biti skupa. Kada negujemo svoj duh, telo, liniju, sve nam lepo stoji. Imate primere nekih drugih osoba - ima neku preskupu stvar, a to nekako ne stoji baš najbolje", iskrena je bila pevačica za "Blic".

Nataša Bekvalac o poskupljenjima i ćerki Hani
ATA Images/Antonio Ahel 

Nataša je ponosna mama dve ćerke - starije Hane (15) i mlađe Katje (4). Iako njen posao podrazumeva česta putovanja na nastupe vikendima, pevačica kaže da svaki slobodan trenutak tokom radne nedelje provodi sa naslednicama, pre svega sa Katjom, budući da je Hana već uveliko tinejdžerka.

"Ja sam odvojena od ćerki mnogo manje nego neke druge mame koje imaju posao od 9 do 5, ja sam u toku radne nedelje po ceo dan sa svojom decom, a petak i subotu nekako prežive bez mene. Tu su bake i deke za Keti, a Hanu odavno više ne zanimam, uživa kad nisam kod kuće", rekla je pevačica kroz smeh, a potom se osvrnula na to da li Hana pokazuje želju da se, poput mame, bavi javnim poslom. 

natasa bekvalac
ATA / Antonio Ahel 

"Mislim da joj, kao i svakoj devojčici u tom periodu, prija popularnost, ali u onoj dozi Instagram i Tiktok varijante, ne poznajem ni jednu tinejdžerku kod koje nije tako. Ali nešto drugo ne. Ja sam je bukvalno potkupila za jednu kampanju koju smo radili, dobro je plaćena. Tako da sam tu i videla, baš je bilo teško raditi sa njom u tom smislu", iskrena je bila Nataša, koja se prisetila i svog najvećeg pijanstva i priznala da pred nastup voli da popije po koju čašicu.

"Bila je u pitanju votka i đus i od tad ne pijem ni votku ni đus. To je bilo skandalozno, mislim da sam povratila dušu. Volim da popijem koju, to se dešava uvek vikendom kad nastupam", rekla je plavokosa Novosađanka.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna