Snežana Dakić se bori sa mnogim izazovima, kako u emotivnom, tako i poslovnom životu, ali najviše trauma joj je ostavila borba za zdravlje zbog koje je završila i na operacionom stolu.

Na lekarskom pregledu je voditeljki otkriveno da jekarotida zapušena 100 odsto i da je u vratnoj arteriji protok krvi u potpunom zastoju. Usledilo je vreme straha, neizvesnosti i opasnosti po život i zdravlje.

Kako je napisala na svom Instagram nalogu, ona svake godine slavi dva rođendana - osim zvaničnog datuma rođenja, proslavlja i dan kad je operisana i u vrat joj je ugrađen stent. Najteže je tad bilo oprostiti se od ćerke, kojoj je saopšteno kako "mama ide na službeni put".

snezana dakic.jpg
Instagram / snezanadakic 

"Ja bih rekla da se borim celog života i to nikad nije prestalo. Borba je velika!", kazala je Snežana jednom prilikom. Od samog rođenja se, kako kaže, bori za život. Čak je i na samom porođaju otkriveno da joj je pupčana vrpca bila obmotana oko vrata i to dva puta. "I sve to nakon što me je mama dobila posle punih devet godina čekanja", priča voditeljka.

"Više se ničega ne plašim, ali i čuvam zdravlje", piše voditeljka na svom Instagram profilu, na kojem promoviše zdrave emocionalne odnose i rad na sebi.

Tekst: Lepa&Srećna