Hana Ikodinović, starija ćerka Nataše Bekvalac, ušla je u tinejdžerski period, a pevačica je sada ispričala kako se nosi sa svim izazovima tog doba.

"Kako se ponašam dok momci gledaju moju ćerku, mnogo je teško pitanje. Odgovor koji bih vam dala je izuzetno komplikovan kad sam ja u pitanju. Zato ne želim da o ovome pričam, pošto ulazimo u jedan period Haninog odrastanja koji je za mene, kao roditelja, veoma zahtevan i bukvalno preživljavam dan za danom", iskrena je bila Nataša za "Republiku".

Popularna pevačica trenutno sa ćerkama i drugaricom boravi u Crnoj Gori, gde ima zakazane brojne nastupe.

Nataša Bekvalac o borbi sa kilogramima i cigaretama
Instagram / bekvalceva 

"Po pitanju nastupa, ovo mi je možda najbolja sezona u Crnoj Gori. Nisam uspela nijednom da se okupam, niti ću se kupati ovde. Generalno, kada je Crna Gora u pitanju, veže me samo muzika. Teško da bih mogla nekako slobodno da šetam po crnogorskim plažama iz više razloga", rekla je Nataša i dodala:

"Tako da, kada je odmor u pitanju, nikako ovde, biram druge destinacije. U Crnu Goru sam došla s ćerkama i drugaricom. Ostajemo tri nedelje, ali nas plaže ovde neće videti. Svakako kažu da je i sunce ove godine poprilično štetno, pa eto."

Nakon letnje, Natašu Bekvalac početkom septembra čeka i američka turneja, a uprkos brojnim poslovnim obavezama, novosadska barbika uspela je da svoju liniju dovede do savršenstva zahvaljujući redovnim treninzima i pravilnoj ishrani.

Neke od Natašinih fotografija u bikiniju možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna