Saša Popović je jedan od najmoćnijih ljudi na estradi, a uspešan i dug život mu je prorekla čak i čuvena baba-Vanga. Pored muzičkog talenta i smisla za biznis, mnogi mu pripisuju i velike zavodničke sposobnosti.

Čelnik Granda kaže da su takvom imidžu najviše doprineli mediji, koji ga predstavljaju kao Kazanovu "samo zato što je stalno okružen pevačicama". On tvrdi da je njegovo srce osvojila odavno njegova Suzana, sa kojom ima dvoje dece. Ćerku Aleksandru je rodila s njim u braku, a njenog sina Danijela je prihvatio od malih nogu.

Suzana se za Danijelovog oca udala kad je imala samo 18 godina, a razvela se kad je sinčić imao svega sedam meseci. Kako je pevačica jednom prilikom kazala, nikada detetu nije govorila ništa protiv oca. "Smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu", kaže pevačica.

Ćerka Saše Popovića
ATA / Antonio Ahel 

"Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se setio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osetio potrebu."

Saša je, nasuprot tome, odmah pokazao da će biti podrška i Suzani i detetu. "Mog je sina prihvatio kao svoje dete", naglasila je više puta. I time je zauvek osvojio njeno srce. A kako je ona osvojila njega?

suzana jovanovic.jpg
Instagram / suzanapopovic69 

"Kad sam video Suzanu onako lepu, zgodnu i nasmejanu, unela mi je neku vedrinu u moj dotadašnji pomalo monoton život!", ispričao je Saša koji je, u tom trenutku, imao 42 godine. Bilo mu je, dakle, već vreme za ženidbu, a bio je slobodan.

"Onog trenutka kad sam ugledao Suzanu sa njenim prelepim osmehom, znao sam da je baš ona prava žena za mene! Osetio sam da ima dobru dušu i srce i da smo rođeni jedno za drugo", kaže Saša o ženi svog života. Ona i danas pleni lepim izgledom, uverite se i sami u galeriji slika!

Instagram / suzanapopovic69 Srećno udata za Sašu Popovića!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna