Obožavaoci kultne serije "Prijatelji" su dočekali da poznatu šestorku vide na okupu  u junu 2021. godine prvi put posle gotovo dve decenije. Na setu su se okupila dobro poznata lica: Kortni Koks, Met le Blank, Lisa Kudrou, Dženifer Aniston, Metju Peri i Dejvid Švimer. Gledaocima je posebnu pažnju privuklo neobično ponašanje čuvenog Čendlera. On je tokom intervjua kojim su najavili seriju govorio prilično nerazgovetno, a njegovo stanje zabrinulo je sve koji ga vole. Tada se javost toliko ustalasala da se oglasio i njegov  tim.

"Članovi njegovog tima rekli su da je bio na hitnom zahvatu kod zubara ranije tog dana. Bio je u bolovima, a to je uticalo i na njegovo ponašanje i zbog toga je nerazgovetno govorio. Niko ne želi da daje intervju nakon zubarskog zahvata, ali to se događa“, ispričao im je izvor za strane medije.

Šta se tačno tada dogodilo glumac je objasnio u svojoj knjizi  "Friends, Lovers and The Big Terrible Thing". Naime, požalio se kako su mu, nakon što je zagrizao tost premazan s maslacem od kikirikija, ispali zubi.

metju peri 0240210432.jpg
Profimedia 

"Zagrizao sam komad tosta premazan maslacem od kikirikija i svi gornji zubi su mi ispali. Da, svi. Brzo sam otišao kod zubara - ja sam ipak glumac i morao bih da imam sve zube u ustima, a ne da ih nosim u kesiciu u džepu farmerki", napisao je pa nastavio:

"Ali dogodila se katastrofa i bilo je potrebno mnogo posla da se to sredi. Stomatolog je morao da mi izvaditi svaki zub – uključujući i implantate koji su bili zabijeni u moju vilicu – i onda da ih zameni novima", priznao je Metju koji je u knjizi otkrio da je spreman i da postane otac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!