Voditeljku Draganu Katić i u novoj sezoni gledaćemo kao domaćicu muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", čije snimanje je počelo juče. U pitanju je osma sezona popularnog šou programa, a Dragana se u studiju pojavila u uskom plavom kombinezonu koji je istakao njenu figuru i preplanuli ten.

Tokom letnje pauze, voditeljka je dva puta uživala na moru, ali je vreme iskoristila i da se posveti sebi i nekim starim navikama koje je u poslednje dve godine zapostavila. Ponovo je počela da vežba, redukovala je ishranu, pa je i smršala, ali se, kako je navela, nada da će još bolji rezultati tek uslediti.

"Srećna sam što sam opet tu, što sam još uvek u pogonu. Prva emisija mi uvek donese neki adrenalin, samo moram malo da se naviknem, da krenem da pričam, da vežbam", rekla je Dragana za "Grand Online" i dodala da će joj ovo leto ostati u posebnom sećanju.

"Ove godine sam dva puta bila na moru. Odmarala sam u Turskoj i naravno u mom Herceg Novom. Bez Jadrana ne bih mogla da zamislim leto i baš mi je prijalo, pogotovo što sam sa prijateljima i kolegama Sinišom Medićem i Vesnom Milanović maksimalno iskoristila vreme i nauživala se u Crnoj Gori", ispričala je voditeljka, koja je dodala i da pred snimanja praktikuje određene rituale.

"I na početku i na kraju sezone, a i svakog jutra, imam svoj ritual zahvalnosti. Morala sam da odem i da sipam benzin, litar-dva, nekako mi je to da počnem i da imam benzina uvek, ne samo u kolima nego i u sebi", rekla je kroz osmeh Dragana.

U prvoj emisiji nove sezone kao član žirija pojavila se pevačica Milica Todorović, koja je istakla da se raduje što je ponovo pred kamerama ovog šoua.

"Ja ovu emisiju mnogo volim i daje mi neopisivu radost kada sam ovde i vidim sve te ljude koji dođu sa željom da zapevaju i ostvare svoje davno sanjane snove. Volim da gostujem u ovoj emisiji", rekla je Milica za pomenuti medij.

Neka od prethodnih izdanja Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Modne kombinacije za 50+

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna