Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je danas, posle kraće bolesti, u 56. godini, preneli su domaći mediji.  Igor je proveo 10 godina u bendu "Divlji kesten" gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Njegovu karijeru obeležili su hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Nataša", "Gori, gori, srce moje"...

Njegov život obeležila je i ljubav s voditeljkom Draganom Katić. O njihovoj vezi pre više od dve decenije dosta se pisalo, a onda je usledio raskid. S vremenom priče o velikoj ljubavi su utihnule, ali ne i sećanja. Pevač grupe "Divlji kesten" nije skrivao da je Dragana i 25 godina kasnije imala posebno mesto u njegovom srcu.

"To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja", govorio je Igor nedavno u emisiji "Grand magazin".  U periodu kada su se zabavljali on je radio punom parom, pa je vremena za uživanje baš bilo malo. S obzirom na to da nisu uspevali da se u potpunosti posvete jednom drugom, svako je krenuo svojim putem.

"Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke, onda su tu nastupi, ali bez obzira na to stvarno me za nju vežu najlepša sećanja", iskren je bio pevač.

ATAImages/G.G Pevač grupe "Divlji kesten", Igor Starović preminuo je u 56. godini

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna