Iako je oduvek bila vrlo otvorena u javnosti po pitanju svog života, Suzana Mančić sada je otkrila da je određene detalje ipak prećutala, a pojedine čak i zaboravila.

"O svom životu sam dosta prećutala, jer nešto ipak treba da ostane i samo moje. Mnogo stvari sam i zaboravila, pa i da hoću, ne bih mogla da ispričam", počela je ona priču za "Alo".

suzana mancic 2.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

Međutim, odlučila je da ispriča detalje ljubavi sa oženjenim, starijim čovekom, koji se, kako kaže, razveo zbog nje. Sve se to dešavalo pre nego što je Suzana uplovila u vezu i brak sa sadašnjim mužem Simeonom Ocomokosom, sa kojim je u ljubavi više od dve decenije.

"Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene. Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: 'Molim Vas, razvedite se pa mi se javite.' Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao, jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa", iskrena je Suzana, koja kaže da je tokom života više puta volela.

Ne pravite budalu od mene Suzana Mančić
Screenshot / Instagram / suzana mancic 

"Bilo je mnogo ljubavi i ceo moj život je zapravo potraga za ljubavlju. Neko voli jednom ili dvaput, a ja sam volela više puta. Sigurno je bilo 10 velikih ljubavi za tu prvu selekciju. Može da se voli više puta ili onoliko puta koliko otvoriš svoju dušu i srce da voliš i budeš voljen. Nikada nisam imala tip muškarca, nisu oni bili preterano zgodni, ali svaki je imao neku svoju intrigu. To je važno u ljubavi, da te neko zaintrigira", rekla je voditeljka, koja je pre braka sa sadašnjim mužem već jednom bila udata, i u tom braku dobila je ćerke Teodoru i Nataliju.

Još fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / suzanamancicofficial Elegantna, ali voli rasprodaje!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna