Mariji Bergam veliku slavu donela je uloga Maje Davidović u seriji "Senke nad Balkanom", a iako je o poslovnim poduhvatima uvek rado govorila za medije, o privatnom životu nije otkrivala mnogo detalja.

Lepa umetnica pet godina je bila u braku sa kolegom Radivojem Rašom Bukvićem sa kojim ima sina Danila, a onda je 2020. godine odjeknula vest da se razvode.

Marija Bergam i Radivoje Raša Bukvić
Youtube / Printscreen / Телевизија Храм Marija Bergam sa bivšim suprugom Radivojem Bukvićem

Marija se nakon toga potpuno povukla i iz javnosti i sa društvenih mreža, a sada je otkriveno da se u međuvremenu ponovo udala i rodila drugo dete, ćerku Olgu.

"Nedavno sam se drugi put porodila. Sada sam na porodiljskom odsustvu, uživam sa malom Olgom, sinom Danilom i suprugom", podelila je lepe vesti Marija za magazin "Hello" i dodala:

"Olga ima skoro tri meseca, divna je i zahvalna beba. Međutim, moja druga trudnoća nije bila jednostavna. Bila sam prinuđena da se povučem iz svih aktivnosti, ali sada je sve kako treba. Bolje nego što je bilo."

Marija nije želela detaljnije da govori o svom novom izabraniku, ali je istakla da on nije javna ličnost.

"Moj suprug nije iz javne sfere. Radi u domenu prosvete i izdavaštva", objasnila je. 

Iako se raduje novim projektima, glumica još ne planira povratak na scenu.

"Ipak, ne žurim sa povratkom na posao, iako sam ga se uželela i radujem se novim izazovima", rekla je za pomenuti magazin.

Marija Bergam
Instagram / marijabergamofficial 

Marija je, inače, samo jednom govorila o krahu braka sa bivšim suprugom, a za to je smogla snage početkom prošle godine. Tada je navela da nije ni slutila da će se njihova ljubav okončati na taj način.

"Godina za mnom jeste bila teška. O razvodu nema šta mnogo da se kaže, ljudi koji su prošli kroz to znaju koja je težina toga. Oni koji nisu, to ne mogu ni da zamisle, ja bar nisam mogla. To je zaista završetak jednog života i početak novog, a takve velike promene ne mogu proći bez da čoveka izmeste iz ležišta. Pa opet, na kraju nekako sve bude dobro. Bar verujem da je tako", rekla je glumica tada za magazin "Gloria".

Još fotografija Marije Bergam pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Marina Lopičić, Instagram / marijabergamofficial Marija Bergam

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna