Vest da je Tereza Kesovija u bolnici odjeknula je širom regiona. Svi poklonici velike muzičke zvezde bivše Jugoslavije požurili su na njen Instagram nalog da vide ima li lepših vesti od popularne pevačice.

Tereza je smeštena na Kliniku za infektivne bolesti pošto je danima imala bolove u desnoj nozi, a uzrok je jaka upala potkožnog tkiva i infekcija bakterijama. Pevačica je dobijala antibiotike intravenozno i stanje joj se stabilizovalo.

Podsetimo, Tereza ima 84 godine, ali i dalje nastupa. Kako je rekla novinarima koji su je pozvali da provere kako je, "jedva čeka svoj prvi koncert". Da joj je grlo sveže kao i uvek, pokazala je i u bolnici.

"Sinoć sam sestri Mihaeli ispunila veliku želju. Bila sam u krevetu i taman je trebalo da zaspim kada me ona upitala da joj otpevam 'Moja poslednja i prva ljubavi'. Otpevala sam joj celu pesmu. Počela je da plače i rekla mi je: 'Toliko ste mi ulepšali ovaj ostatak noći da mi uopšte neće biti teško da budem dežurna'", ispričala je Tereza za Story.hr.

tereza kesovija 2.jpg
Instagram / terezakesovijaofficial 

"Ja to volim, to je moja ljubav, obožavam ljude i da činim dobro što god više mogu", rekla je Tereza. Ona je već objavila i fotografiju na kojoj se vidi da je kod kuće, ali i da ima dobru medicinsku negu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna