Milan Marić veoma je škrt na deljenju detalja iz privatnog života sa javnošću, pogotovo kada se radi o emotivnom planu. Međutim, ovog puta je iskrenije nego ikad govorio o tome da je u vezama i ostavljao i bio ostavljan.

"I dobijao sam nogu, i davao je, sve je to za ljude. Svaki raskid je težak jer označava prekid odnosa u koji smo uložili energiju, vreme i veliki deo sebe, ali je istovremeno rasterećujući i oslobađajući kad se odnos pretvori u muku", otvorio je dušu Milan za hrvatsko izdanje magazina "Gloria".

Pre nekoliko meseci u medije je dospela vest da se zvezda filma "Toma" zabavlja sa mladom producentkinjom Miom Bjelogrlić, ćerkom glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića, ali ni Milan ni Mia nikada nisu želeli javno da govore na ovu temu.

Milan Marić u vezi s Bjelinom ćerkom
ATA Images/Antonio/KURIR/Damir Dervišagić 

Prethodno je javnosti bilo poznato da je Marić bio u vezi sa hrvatskom glumicom Ninom Violić, ali ni sa njom nije želeo javno da se eksponira.

Ovog puta, Milan je otkrio šta je to što prvo primeti na suprotnom polu.

"U očima se vidi sve, pa me lepe oči izbacuju iz ravnoteže. Volim jake, samosvesne žene sa stavom, koje su spremne da se izbore za sebe", rekao je za pomenuti medij, te progovorio o tome da li sebe vidi u ulozi oca.

"Taj trenutak sigurno dolazi, a kad, videćemo. Primetio sam da mi se u poslednje vreme nude isključivo uloge očeva s decom, što tumačim kao neku vrstu simbolične poruke: 'Ajde, ajde, vreme ti je'", rekao je Marić.

Još fotografija Milana Marića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Promo/ivica Veselinov Milan Marić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna