Nije tajna da su se Šakira i Žerar Pike rastali zbog toga što se on zaljubio u Klaru Čiu Marti. Kolumbijska pevačica teško je podnela kraj nakon 12 godina ljubavi.

"Bila sam tiha jer sam pokušavala sve da prihvatim. Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvek kroz to prolazim i zato što sam javna osoba i naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Teško je, ne samo meni nego i mojoj deci. Neverovatno teško. Pokušavam da zaštitim decu", rekla je za oktobarsko izdanje magazina "Elle" Šakira i dodala da je ovo najteži period njenog života.

"Ponekad se nadam da je sve ovo samo ružan san i da ću se kad-tad probuditi. Ali ne, stvarno je. I sve to se događalo baš u vreme kad je moj tata bio na intenzivnoj nezi i ja sam se borila na različitim frontama. Ovo je najmračniji period mog života", rekla je pevačica koja je bol zbog preljube bivšeg partnera pretočila u pesmu "Monotonija". U spotu se vidi kako muško stopalo u crnoj cipeli gazi ljudsko srce, a mnogi su shvatili simboliku - Pike je slomio Šakiru.

Ipak, stihovi su malo umekšali ovaj strašni klip. "Nije to bila tvoja greška", "a nije ni moja", piše u odvojenim postovima na Šakirinom profilu, a onda ona konačno otkriva - "za sve je kriva monotonija".

Fudbaler Barselone se ne oglašava za medije i uživa u ljubavi sa novom devojkom. Ipak, fotografi su ga uslikali kako posećuje kuću u kojoj živi Šakira. Mnogi su se nadali pomirenju, međutim razlog za njegovu posetu su bili sinovi Milan i Saša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna