Megan Markl je ispričala da pre upoznavanja nije imala pojma da je Hari britanski princ, ali onoga trenutka kada je kleknuo ispred nje jako je dobro znala da za njega želi da se uda. Par je ispričao detalje o početku njihove veze, pa su se prisetili i trenutka kada je Hari zaprosio Megan. Uživali su u običnoj večeri kod kuće, kada je britanski princ iznenadio svoju tadašnju devojku. Megan ga nije pustila ni da dovrši rečenicu i oduševljeno je pristala.

"Zapravo, jedva sam ga pustila da završi prosidbu. Rekla sam, 'Mogu li sada reći da?'", rekla je Megan, a Hari je dodao da je bila toliko oduševljena da je zaboravila na sentimentalni trilogijski prsten koji je dizajnirao posebno za nju.

"'Mogu li da ti dam prsten?', pitao sam je,  a ona je rekla: 'O da, prsten!' Bio je to jako lep trenutak, bili smo samo nas dvoje i mislim da sam je uspeo da je iznenadim", rekao je Hari koji je prsten za Megan sam osmislio. Ima dva dijamanta iz lične kolekcije nakita princeze Dajane, a u sredini se nalazi dijamant iz Bocvane, zemlje koja za Harija ima posebno značenje, i koju je već posetio nekoliko puta.

Mnogi ljudi iz Harijevog okruženja tvrde da ga je Megan planski zavela.

"Vojvoda od Saseksa se 'drži' za svoju suprugu Megan Markl 'kao splav za spasavanje'. Ona ispunjava sve kriterijume princa Harija, a on to nije pronašao ni kod jedne devojke do sada", tvrdi kraljevski stručnjak Tom Bauer u knjizi "Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzora". On ističe da je Hari emotivno oštećen zbog traume koju je uzrokovala tragična smrt njegove majke, princeze Dajane, i da je Megan dobro znala kako da ga pridobije.

Pogledajte još fotografija Harija i Megan u galeriji ispod.

Profimedia Dolaze u Englesku za kraljičin rođendan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna