Petnaestogodišnji Andrej Tašković, sin pevačice Viki Miljković i muzičara Dragana Taškovića Tašketa, doživeo je sinoć veoma neprijatnu situaciju kada ga je grupa od troje migranata napala i tražila mu novac.

Srećom, Andrej je uspeo da im pobegne i da u pomoć pozove obezbeđenje jedne zgrade u Beogradu na vodi, gde se napad desio, ali pevačica kaže da je njen sin svakako pretrpeo veliku traumu.

Tašketova ćerka iz prvog braka
ATA / Antonio Ahel 

"Andreja je sve sad stiglo, ostaće mu traume do kraja života, mi ćemo se potruditi da ne budu velike. U tom trenutku bio je pod adrenalinom, tek kada je došao kući počeli su da mu se vrte filmovi po glavi. U toku noći se budio, vrištao, proživljavao. Jutros se plašio da ide sam u školu, Taške ga je odveo, jer on je ipak dete. Ovo je apel svim nadležnim organima da se pojača policijska kontrola na mestima gde ima više migranata, a svi znamo koja su to mesta", rekla je Viki za "Republiku" i dodala:

"Mnogo sam potresena. Hvala Bogu, Andreju se ništa strašno nije desilo, kako je moglo da bude. Nisam neko ko odmah sve iznosi u medije, ovo radim zbog druge dece, čiji roditelji nisu javne ličnosti i nemaju prilike da javno govore."

Pevačica veruje da će nadležni organi rešiti pitanje bezbednosti dece na ovim mestima, kao i da će njen naslednik što pre prebroditi traumu koju je doživeo.

viki miljkovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Dete mora da nastavi da živi normalno. Možda se sada dok sa vama pričam nekom detetu dešava isto. Možemo samo da molimo Boga da do toga ne dođe, uvek se desi kako je suđeno. Molim Boga da sačuva moje dete i drugu decu. Verujem da će policija dati sve od sebe", zaključila je ona.

Još fotografija Viki Miljković pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Viki Miljković uvek prilagođava stil odevanja prilici - za finale šou programa Zvezde Granda odabrala je asimetričnu mini haljinu ukrašenu perjem i šljokicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna