Nije tajna da je Megan Markl jedva čekala da napusti kraljevsku palatu. Nekadašnja glumica tvrdi da je doživela brojne neprijatnosti i ograničenja, zbog čega je sa suprugom, britanskim prestolonaslednikom napustila porodicu i vratila se u Ameriku. Nedostatak simpatija bio je obostran, jer ni osoblje iz palate nije volelo Megan.

Šta više, govorili su da je teška i da su mnogi zbog nje suze prolili. Njena lična pomoćnica Samanta Kohen nazvala ju je "zahtevnom vojvotkinjom" nakon što joj je dala otkaz. Megan je u svom podkastu morala da odgovori na ove optužbe. Ona je istakla da se osećala veoma neprijatno u palati jer je morala da bira reči kako je ne bi pogrešno doživeli. Za sebe je hrabro rekla da nije zahtevna, već posebna.

"Ja sam posebna. Mislim da visoka plima podiže sve brodove, svi ćemo uspeti pa se zajedno pobrinimo da sve bude stvarno sjajno jer je to zajednički uspeh za sve", metaforički je objasnila Megan koje je demantovala da je ikada maltretirala osoblje.

 "Samo reci što je to što ti je potrebno. Dopušteno je postaviti granicu. Dopušteno je biti jasan, to vas ne čini zahtevnima. Ne čini vas teškima, čini vas jasnima", rekla je Megan koja je priznala je da se vratila svom starom poroku – kafi.

Iako je stalno pila ovaj omiljeni napitak dok se bavila glumačkim poslom, dok je živela u Velikoj Britaniji odustala je od ove navike.

Kralj Čarls je svoju snaju zvao "Tungsten" zbog, kako se navodi, njene čvrstine i otpornosti, a radi se o hemijskom elementu koji se još naziva volfram.

Još fotografija Megan Markl pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Megan Markl u bermudama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna