Viki Miljković priznaje da ona i Taške, kao i većina roditelja, jedva čekaju da tinejdžerska faza kod njihovog naslednika prođe.

"Ima po koja tinejdžerska bubica, jedva čekamo da to prođe. Oni su sad u fazonu da se svi isto ponašaju, dešavaju se neke promene, postaju odrasli ljudi, odrastaju, misle da sve znaju", rekla je pevačica u emisiji "Exkluziv".

Kako je dodala, i ona i suprug su strogi po potrebi, ali je ipak ona ta koja lakše popušta.

"Pa po potrebi, kako je ko za koji segment zadužen. On prema tati ima zaista veliko poštovanje i strah, tatina reč je uvek poslednja. A sa mamom se više mazi", iskrena je bila Viki.

Prva žena Dragana Taškovića Tašketa
ATA / Antonio Ahel 

Iako je trenutno na letnjem raspustu, Andrej se nije previše opustio, otkrila je pevačica.

"Ništa se nije promenilo. Obično kad je raspust deca kasnije ustaju, imaju malo neki opušteniji tempo, a kod Andreja se i dalje ustaje rano, oko 6, pola 7, treninzi počinju jako rano", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Viki i Taške venčali su se 2007. godine, nekoliko meseci pre rođenja naslednika, a pre toga su 13 godina bili u vezi.

"Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica", ispričala je pevačica jednom prilikom.

Još izdanja Viki Miljković sa javnih događaja možete pogledati u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Viki Miljković uvek prilagođava stil odevanja prilici - za finale šou programa Zvezde Granda odabrala je asimetričnu mini haljinu ukrašenu perjem i šljokicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna