Posle smrti kraljice Elizabete, Kamila Parker Boulz je dobila titulu kraljice supruge kao i brojne obaveze. Kažu da je u njihovom ispunjenju neumorna uprkos tome što je već u osmoj deceniji.

Za vitalnost i vitku figuru Kamila može da zahvali, pre svega, ishrani za koju je najznačajnije da bude raznovrsna. "Ne verujem u izbacivanje velikih grupa namirnica, kao što su, recimo, mlečni proizvodi", kazala je Kamila jednom prilikom. "To su najznačajnije namirnice za zdravlje kostiju i zglobova, mlade devojke ne treba da se povode za slikama na društvenim mrežama."

kamila parker 0731487993.jpg
Profimedia 

Za doručak često jede jaja, što je povrdio svojevremeno i njen sin Tom Parker Boulz kojem je princ Čarls čak bio kum. Poznato je da se za princa gaje organski pilići, a pečeno meso je redovno na jelovniku za večeru.

"Uvek se ponašaju vrlo štedljivo", kazao je njihov kuvar jednom prilikom. "Ako ostane mesa od pečenja, sigurno će otići u pastirsku pitu sutradan."

Kamila održava vitku liniju i zahvaljujući redovnom vežbanju. Njen izbor su joga i pilates, rado šeta i bavi se baštovanstvom.

kamila parker 0720765228.jpg
Profimedia 

Podsetimo, ona se 2005. godine udala za princa Čarlsa, a oboje rado borave u prirodi, vole konje i pse, uživaju u baštovanstvu. "Tokom korone je bilo i malo baleta kod kuće. Nemam baletsku šipku, ali radim uz muziku", priznala je tad još neproglašena kraljica. Probajte i vi uz ovaj snimak!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Tekst: Lepa&Srećna