Marko i Marija Bulat delovali su kao skladan par je mnoge iznenadila informacija da je pevač primljen danas oko 15.40 sati u Urgentni centar zbog povreda koje mu je nanela supruga. On se nije oglašavao za medije, a Marija je negirala da je do nasilja došlo.

 "Ja sam malopre bila na nekom pregledu. Ako me poznajete znate kakve sam ja građe i da ja ne mogu njega da povredim.građe i da ja ne mogu njega da povredim. Ceo dan nisam bila kod kuće, kada smo otišla kod doktora samo su krenuli pozivi sa svih strana. Ljudi su mi preneli da je ispalo da sam ja njega nešto povredila i da ima teške telesne povrede. Mogu da izjavim samo da nema apsolutno nikakve veze sa mozgom, ja jedva imam 50kg i to je prosto nemoguće. Ja jesam narušenog zdravstvenog stanja, to je istina, imamo troje dece i nije mi lako. Nisam labilna kao što sam bila kada se zaljubio u mene. Napad je najbolja odbrana! Mama mi je advokat, znam da muževi beže i od bolesne dece, a kamoli od bolesne žene... Ja verujem da u tom grmu leži zec.- On je veoma dugo želeo dete i borio se za to. Htela sam da mu rodim decu pa makar i mene Bog da je uzeo. Hvala Bogu dobili smo dete, zahvaljujući novinskim naslovima porodila sam se u šestom mesecu. Sve je to ostavilo posledice na mene kao i sve ono što su kasnije pisali o meni, rekla je za "Kurir" Marija i dodala:

"Ja njega nisam videla, predpostavljam da se neće ni vratiti kući i da će on tek da krene sa prljavim igrama. Mislim da će sve pokušati da iskoristi protiv mene", rekla je Marija koja se nekoliko sati pre nego što se dogodio incident o oglasila na svom Instagramu, gde je nagovestila da je u njihovom braku došlo o određenih problema.

"A ono poslednje, najveće razočaranje u nekoga, doživiš kada shvatiš koliko malo je potrebno da taj neko digne ruke od tebe. Tada shvatiš da nije vredan ničega, ni tvoje ljubavi, ni suza, ni vremena, jednostavno pustiš ga, jer te on odavno već pustio", stoji u Marijinoj objavi.

Marija se bori sa hroničnom anemijom, a pevač je često objavljivao poruke podrške za nju.

"Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu", napisao je jednom prilikom Marko.

Marko Bulat u bolnici
Instagram/Marko Bulat 

"Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa", poručio je pevač koji nije krio koliko Marijina bolest utiče na njega.

"Njeno zdravstveno stanje je takvo kakvo jeste i imamo neke borbe i ja sam kao podršku njoj objavio to. Ne može da bude srećan čovek pored bolesne žene. Njena bolest je i moja bolest. Kroz njenu borbu ja pokušavam da učim i vidim šta se to dešava. Pratim promene, pratim faze. Učim se strpljenju, vidim da njeni bolovi prolaze i tu sam, uz nju", rekao je nedavno u jutarnjem programu Kurir televizije Bulat.

Marko Bulat u bolnici
Youtube/Printscreen/Grand Magazin Tv Grand 

 Pogledajte još fotografija Marije i Marka u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marija i Marko Bulat

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna