Aco Pejović je ponosan otac tri ćerke, koje je dobio u braku sa suprugom Biljanom. Magdalena, Marija i Iva su njihov najveći uspeh i pevač često ističe koliko je srećan kada vidi u kakve su ljude izrasle.

"Normalne škole, državni fakulteti, vožnja do škole gradskim prevozom, istinom protiv svih dignutih nosića, tinejdžerskog doba... Ma, žive kao sav normalan svet. Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame", rekao je svojevremeno za "Hello!", a sada ih je srednja ćerka Marija obradovala diplomom Medicinskog fakulteta. Ovo je bio povod da pevač napravi veliko slavlje.

Prisutni su uživali uz zvuke orkestra Ace Sofronijevića, a delić atmosfere sa slavlja otkrila je Vesna Milanović, koja je Acina dobra prijateljica.

Ćerka Aca Pejovića diplomirala
Instagram/Vesna Milanovic 

"Bajku je napisala @peja_97, a mi smo tu da slavimo njen veličanstveni uspeh!”, napisala je ona.

Među najveselijim gostima bila je i Dragana Katić koja pokazala novu liniju.

Ćerka Aca Pejovića diplomirala
Instagram/Dragana Katić 

 Pevač je ranije za Blic ispričao da je, po potrebi, strog otac.

"Kad treba strog sam otac, ali u principu nisam. U bitnim momentima, kada klincima treba da pokažete ko je glavni u kući i da je to što govorite za njihovo dobro, onda moram da budem strog. Dozvoljavam ćerkama da imaju momke. Nisam protivnik toga, jer je to prirodno i normalno. Oni dolaze kod mene u kuću kako bi ih upoznao. Momke prvo ispitam šta im rade mama i tata", rekao je Aco.

Još fotografija Pejovića sa suprugom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, MONDO / Stefan Stojanović Aco Pejović sa suprugom Biljanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna