Aco Pejović je ponosan otac tri ćerke, koje je dobio u braku sa suprugom Biljanom, za koju ne krije da je stub njihove porodice. 

"Normalne škole, državni fakulteti, vožnja do škole gradskim prevozom, istinom protiv svih dignutih nosića, tinejdžerskog doba... Ma, žive kao sav normalan svet. Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu", rekao je nedavno Pejović i istakao da su se on i supruga trudili da naslednice usmere na pravi put

"Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame", rekao je svojevremeno za "Hello!", a sada ih je srednja ćerka obradovala diplomom Medicinskog fakulteta.

Vesna Milanović Pejovićeva prijateljica i voditeljka na svom Instagramu čestitala je mladoj lekarki na dosadanjem uspehu:

"Moja izabrana ljubav. Ono kad oduvaš Medicinski fakultet.“

Aco Pejović kaže da je, po potrebi, strog otac.

"Kad treba strog sam otac, ali u principu nisam. U bitnim momentima, kada klincima treba da pokažete ko je glavni u kući i da je to što govorite za njihovo dobro, onda moram da budem strog. Dozvoljavam ćerkama da imaju momke. Nisam protivnik toga, jer je to prirodno i normalno. Oni dolaze kod mene u kuću kako bi ih upoznao. Momke prvo ispitam šta im rade mama i tata", rekao je za "Blic" pevač koji se trudio da ćerkama usadi prave vrednosti.

Još fotografija Pejovića sa suprugom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, MONDO / Stefan Stojanović Aco Pejović sa suprugom Biljanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna