Dragani Katić su na Instagramu uputili mnogo kritika krajem leta, jer se - po mišljenju pratilaca - dosta ugojila, što je i sama voditeljka potvrdila. Kako je objasnila, prestala je s treninzima kad je počela korona zato što se plašila da ide u teretanu.

Međutim, budući da je nedavno preležala virus, odlučila je da ponovo krene. Uz patike i trenerku koji su se vratili u njenu svakodnevicu, voditeljka je rešila i da povede računa o ishrani. Nije prošlo ni dva meseca, a njene slike na društvenom mrežama već izgledaju drugačije.

Deo zasluga treba pripisati i dobro odabranim modnim kombinacijama koje izvrsno skrivaju eventualni višak na stomaku i bokovima. Nakon letnjih haljinica i pripijenih kombinezona, Dragana je sada češće u klasičnim odelima, pri čemu je sako zakopčan na kritičnom delu pojasa. I u drugim kombinacijama sa pantalonama, struk nikad nije istaknut već diskretno prekriven bluzom. 

dragana katic 3.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

Crna boja odela i haljina, već poslovično, izdužuje figuru, a voditeljka se osmelila i da ponese krupne bele tufne na crnoj pozadini. Visoko postavljen širok pojas, kao i naglašena maksi dužina, takođe su efektni načini da se prikrije eventualni višak kilograma. 

dragana katic 10.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

Uz sve ove "cake", posebnu draž ženskom izgledu daju cipele s visokom štiklom. "One već dugo nisu deo moje svakodnevice", napisala je voditeljka. "Često čujem komentare kako to utiče na moju ženstvenost. Ne slažem se, jer mi se može, a i hoće", kaže Dragana koja uživa i u patikama i u ravnim papučama. 

Kako izgleda njen novi stil i da li je uspela u nameri da se oslobodi viška kilograma? Pogledajte u galeriji slika!

Instagram / Dragana_Katic Modni stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna