Splitski pevač Marko Pecotić mnogo je šokirao kada je objavio da se razvodi nakon 16 godina braka. On je istakao da je ostavio suprugu Irenu jer se zaljubio u drugu ženu.

"Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i verovanje u novu, kao i novi početak, vreme će pokazati šta će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim da li se slaže da to bude zvanično", rekao je pevač i istakao da više nije želeo da laže sebe i ostaje u braku u kom nije srećan.

"Pokrenućemo postupak razvoda, došli smo u neke godine gde ja više ne mogu, ja sam to sve inicirao. Jedna unutrašnja borba me naterala i video sam da ne postoji drugi način nego da prestanem da lažem sebe i kažem kako stvarno stoje stvari", rekao je za Slobodnu Dalmaciju pevač i naglasio da je supruga prihvatila njegovu odluku. Iako se ustezao da kaže ko je u pitanju na kraju je, kako pišu hrvatski mediji, potvrdio da je reč o Silviji Dvornik.

silvia dvornik.jpg
Youtube / Silvia Dvornik 

Markova supruga bila je potpuno zatečena a posebno jer Silvija dolazi na porodična okupljanja. Kada joj je saopštio da želi razvod bila je u šoku, a iako zna da su mnogi na njeno strani nema snage da komenatriše situaciju za medije.

"Iskreno, stvarno bih to preskočila", rekla je Irena za Slobodnu Dalmaciju,a hrvatski mediji prenose da je Markova majka u suzama otkako je vest o razvodu izašla u javnost.

Marko i Irena venčali su se 2006. godine i imaju dva sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna