Vanja Mijatović je presrećna zbog svadbe koju je zakazala za 12. oktobar, a pripreme su već uveliko u toku. Pevačica je drastično smršala i kaže da planira da izgubi još kilograma do velike žurke. Kakve rezultate očekuje od dijete buduća mlada?

"Šijem venčanicu koja je dva broja manja od onog  koji trenutno nosim", ispričala je Vanja u emisiji "Exkluziv" na TV Prva. Kaže da nije bila zadovoljna ponudom haljina za svadbu pa je odlučila da se za nju šije specijalna kreacija. Ipak, našla je način da sazna i da li će se mladoženji dopasti ovaj model, evo kako...

"Nisam želela da moj budući muž vidi venčanicu pre svadbe, ali sam morala da proverim da li mu se sviđa", kaže Vanja. Zato sam mu pokazala sliku izmešanu sa još nekoliko modela i kad sam čula da mu se i ta dopada, laknulo mi je", iskrena je pevačica. Njena kuma Aleksandra Mladenović je, takođe, uključena u sve pripreme i "pripretila" joj je da pazi kad bira venčanicu da ne bi nju "ljudi zvali i pitali otkud takva haljina". 

vanja mijatovic 2.jpg
Instagram / vanja_mijatovic_vvsr 

Vanja nikad nije krila da je imala problema sa viškom kilograma. "Ako popijem čašu vode, meni se to zalepi", priznala je jednom prilikom. "Na prva tri kilograma viška, stiglo je novih pet", opisala je, a onda je gomilanje samo išlo dalje. Vanja je dosad imala uspeha sa Atkinosovom dijetom. 

Smršala Vanja Mijatović udaje se
Instagram / vanja_mijatovic_vvsr 

Ona je popularna među gurmanima jer dozvoljava i masnija mesa, poput junetine, svinjetine i jagnjetine. Međutim, potpuno su zabranjene mesne prerađevine. Mogu se jesti jaja, kao i masnoće - najbolje je da dozvoljenih 2 do 4 kašike dnevno različitih ulja koristite kao preliv za salate ili bareno povrće.

Vanja zasad ne otkriva da li je i ovog puta držala Atkinsovu dijetu, ali je evidentno da mršavi polako pa će i rezultati biti trajniji. Nutricionisti koji kreiraju "dijete za mlade" uvek naglašavaju da ne treba primenjivati brzo izgladnjivanje. Važno je da verenica ne jede posle 19.30, da svakog dana vežba oko 45 minuta i da jede male obroke na svaka tri sata. Time se izbegava nadimanje. 

vanja mijatovic 3.jpg
Instagram / vanja_mijatovic_vvsr 

Mesec dana uoči venčanja uvodi se zabrana bilo kakve visokokalorične hrane. Ako ste sebi nekad i dozvolili povremeni "greh" u dijeti - parče pice ili kolač, 30 dana pre svadbe je to zabranjeno. Treba piti osam do deset čaša vode, izbegavati alkohol "u širokom luku" i, naravno - čuvati lepo raspoloženje!

I Vanja kaže da joj je najvažnije da na svadbi vlada dobro raspoloženje, a neće biti nikakvih obaveznih običaja niti rituala. "Samo neka žurka startuje od početka", smeje se pevačica. Njena modna izdanja pogledajte u galeriji slika, dok ne pokaže obožavaocima kakvu je kreaciju odabrala za svadbu.

Instagram / vanja_mijatovic_vvsr Pevačica smršala pre svadbe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna