Zlatu Petrović uvek obožavaoci vide našminkanu i doteranu, a sad je njen sin pokazao kako izgleda u kućnom izdanju. Ne samo da je pevačica opuštena u trenerci, već je snimljena onako kako nijedna žena ne voli da bude pokazana u javnosti - u "modnom" izdanju za spremanje kuće.

Sin Jovan Pejić je aktivan na TikToku, a ova društvena mreža je "dušu dala" upravo za snimke ove vrste. Zlata je uhvaćena usred čišćenja, a u prvi mah nije ni primetila da se njen sin sprema da je snimi. 

zlata petrovic 6.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Bez šminke na licu, sa ovlaš pokupljenom kosom, pevačica je očito bila zauzeta pajanjem paučine i brisanjem radijatora, kad je Jovan prišao s telefonom u ruci.

"Ne smeš to da radiš, molim te!", pobunila se Zlata kad je shvatila da je Jovan snima. Smejala se i malo otimala, ali momak nije popuštao već je prišao i zagrlio majku.

"Au... Spremamo po kući, evo je majka, legenda", nasmejano je poručio u kameru. "Nemoj, kad budemo sredili... Jao, šta mi radi", odgovorila je Zlata.

O njoj se redovno piše kao o ženi koja se ne libi kućnih poslova, a sad je ovaj snimak to i pokazao. I ranije je bilo tekstova o tome kako ona redovno radi zajedno s kućnom pomoćnicom i to se u njenoj kući, izgleda, nije promenilo. Pogledajte i sami!

Zlata petrović Tiktok/pejic_jovan

Svojevremeno je i pričala o tome kako je i njena majka radila naporne fizičke poslove, ali bi za 15 minuta umela a se spremi i krene da peva. I Zlata se lako transformiše - od žene u kući do doterane pevačice, a kako izgleda u tiptop izdanju, pogledajte u galeriji slika.

ATA / Antonio Ahel Pevačica drži dijetu, njen izbor je autofagija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna