Mnoge javne ličnosti kriju intimu i izbegavaju da pričaju o ljubavnim odnosima, ali Goca Tržan se ne ustručava da podeli mnoge detalje sa svojom publikom. Tako njen brak sa Rašom Novakovićem godinama privlači pažnju, a pevačica je govorila i o iskušenjima kroz koja prolaze.

Jedan od najvećih kvaliteta ove veze je, svakako, u otvorenom razgovoru. Zahvaljujući tome, lako su prevazilazili nesuglasice i one nikad nisu prerasle u ozbiljniji problem. "Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza", kaže pevačica. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom", tvrdi Goca.

Ona nije krila da je odnos sa Rašom počeo kao neka vrsta seksualne avanture, ali je zatim prerasla u nešto mnogo dublje i ozbiljnije.

Goca Tržan o brobi za potomstvo
Instagram/Goca Trzan 

"Nisam očekivala da će to biti ljubav za ceo život, već najpre da mi nahrani ego", priznala je jednom. Ipak, tokom 11 godina se odnos među njima promenio na bolje.

"Odnos je najbolji u kasnijim godinama, meni je recimo najbolji nakon četrdesete", priča pevačica o svom intimnom životu. "Nekako žene tada najbolje znaju sta hoće i ne pristaju na sve i svašta", kaže, otkrivajući da je u mlađim godinama eksperimentisala i imala s*** na raznim mestima.

"Ipak sa najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o s****, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o intimnim odnosima da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje", kaže Goca.

Goca Tržan o intimnim odnosima
Instagram/Goca Trzan 

Ona, pre svega, misli na abortuse. "Deca su nam needukovana, pa nije ni čudo kakve su statistike. Na kraju krajeva, nema ničeg lošeg u tome da se pričeka", naglašava.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna