Najbolji trubač sveta i nosilac brojnih nagrada, Dejan Petrović iskusio je ogroman bol kad je bio u tinejdžer.  Ostao je bez oca koji je u tom trenutku imao samo 39 godina. Dejan i njegov brat Darko nastavili su da žive sa majkom, babom, dedom, pradedom i prababom. I dve decenije kasnije ovaj gubitak mu izmami suze.

"Sruši ti se ceo svet. Sruši ti se ličnost koju si u životu gledao kao tvog idola, ličnost koja je bila tvoj vođa, osoba kakva si ti želeo da budeš kada porasteš. Roditelj, kada god da ti umre i koliko god godina da ima, a mislim da je moj imao jako malo - samo 39 godina kada je umro, svakom čoveku je teško, a kamoli detetu", ispričao je u emisiji "Šok tok" svojevremeno Dejan.

"Svaku nagradu koju sam osvojio u Guči, svaki uspeh, svaku neku nedoumicu koju sam imao, šta uraditi i kako, falio mi je. Ali naravno, najviše je falio na porodičnim veseljima, kada smo se brat i ja ženili, dobili decu. Nema slavlja da ja ili većina rodbine nije pustila suzu, setimo ga se uvek kroz neku pesmu", rekao je muzičar koji je preko noći sazreo nakon očeve smrti.

"Taj period me je naveo da sazrim preko noći i preuzmem svu odgovornost. Problem je što sada držim sve u sebi, jesam emotivan, pogotovu kada je reč o maloj deci ili starijim ljudima", rekao je Grand Dejan kome su najveća podrška supruga i deca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna