Vanja Mijatović sa nestrpljenjem je iščekivala svoje venčanje, a oko svakog detalja se posebno potrudila.

"Volim sve da vidim. Ja sam, da kažem, 'kontrol frik' i ne bih mogla da zamlislim da, na primer, dekoraciju nisam pogledala ili kakva će muzika biti. Oko svega se konsultujem sa svojim verenikom, imamo jako sličan ukus. Nemamo puno problema i oko svega se dogovaramo brzo", objasnila je Mijatovićeva koja je najviše pažnje posvetila izboru venčanice. Kako nije bila zadovoljna ponudom haljina za svadbu odlučila je da se za nju šije specijalna kreacija.

Na svoje venčanje Vanja je došla u farmerkama, a potom se presvukla u efektnu venčanicu sa kristalima, šljokicama, biserima i dubokom dekolteom.

venčanica Vanje Mijatović
Kurir/Ana Paunkovic 

Pevačica nije želela da njen muž vidi venčanicu pre svadbe, ali je našla je način da sazna i da li mu se dopada njena venčana haljina.

"Nisam želela da moj budući muž vidi venčanicu pre svadbe, ali sam morala da proverim da li mu se sviđa. Zato sam mu pokazala sliku izmešanu sa još nekoliko modela i kad sam čula da mu se i ta dopada, laknulo mi je", rekla je nedavno pevačica.

venčanica Vanje Mijatović
Kurir/Ana Paunkovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!