Jana Todorović ne krije da je njena porodica veoma imućna, ali se time preterano i ne hvali - pokušava da i ona doprinese nekim novim poslom. Pošto su restoran morali da zatvore zbog korona virusa, pevačica je sad odlučila da ulaže u poljoprivredu.

Njen izbor je bila unosna investicija u maline pa je kupila dva hektara pod ovim voćem, piše Srpski telegraf. Odlučila se za već uhodan biznis, pa je pazarila malinjake stasale za berbu i to najtraženije sorte - vilamet i hertidž. Muž je Jani stalna podrška, a zaleđinu im oboma čuva svekar.

jana todorovic muz ivan.jpg
Instagram / janavip2011 

Ivanovi roditelji su bili skeptični prema njihovoj ljubavi pa je tako nastala i popularna pesma "Šta će ti pevačica". Ipak, kad su je malo bolje upoznali, sve se promenilo. "Kao da sam im rođeno dete, uopšte me ne odvajaju od svoje dece", ponosno kaže Jana.

Nedavno su mediji preneli i da je Janin svekar kupio ceo sprat u jednoj zgradi u Beogradu na vodi za koji je navodno platio 15.000.000 evra. Uz zamak u Nemačkoj, malinjaci kraj Arilja su nova i atraktivna investicija.

Više Janinih slika pogledajte i u galeriji!

ATA / Antonio Ahel Pevačica ulaže u novi biznis.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna