Jana Todorović je više puta pričala kako je veoma srećna u braku, a tome doprinosi i sklad u kojem uživa u muževljevoj porodici.

Ivan je živeo u Nemačkoj, a Jana na Kosovu kad su se upoznali. Mlad momak se spremao da u Minhenu otvori restoran, a ona je radila u školama kao nastavnica muzičkog i povremeno pevala. Na prvi pogled mu se nije dopala, ali se sve promenilo kad je zapevala.

Kaže da mu se posebno dopalo kako je umela da "skine" Cecu i Draganu Mirković. Posle mesec dana, već je bila u Nemačkoj, ali mladoženjini roditelji nisu bili oduševljeni u prvi mah. Po motivima prvih reakcija kasnije je nastala pesma "Šta će ti pevačica" čiji naslov govori sve.

Međutim, situacija se uskoro promenila i Jana kaže da je ne odvajaju od svoje dece. Veliku ljubav koju oseća pokazala je i čestitkom koju je uputila svekru za rođendan:

jana todorovic svekar.jpg
Instagram / janavip2011 

"Srećan rođendan mom dragom svekru od srca", napisala je pevačica, dodavši i četiri emotikona!

Mediji bruje kako Sveta ne žali para na porodicu, pa i na Janu kojoj je za rođendan poklonio tašnu vrednu 20.000 evra, možda i najskuplju u njenoj kolekciji? Garderoberi Jane i njene ćerke Kristine Džulijet su ukrašeni posebnim komadima koje je poklonio Sveta - unuka je, na primer, prošlog leta dobila od dede na poklon haljinu vrednu 3.500 evra!

Svekar Jane Todorović je milijarder
Instagram / janavip2011 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Izvor: Lepa&Srećna