Voditeljka Ivana Milenković je prava vladarka "iz senke" na Instagramu, gde se odvija nezvanična bitka između pratilaca najlepših TV lica Srbije. Jedni su obožavaoci zgodne Dragane Kosjerine, drugi navijaju za Mariju Savić Stamenić, ali i Ivana ima upornu armiju fanova. 

Sada je ona podelila snimak jednog treninga koji otkriva deo njene tajne lepe figure. Ivana voli da menja različite vežbe, a sad se oprobala u okretanju traktorskih guma i udaranju čekićem. Iako ne deluje damski, voditeljka je veoma zadovoljna novom aktivnošću.

"Rekvizita: točak, macola, medicinka od 10kg i nešto nalik rancu za plenk", napisala je Ivana u opisu ovog snimka. Kako napominje, njen trener stalno dodaje nove tegove u pomenuti rana, ali joj ne dozvoljava da vidi koliko su teški. 

"Trenira te za Betmena" i "Pazi da te macola ne udari u glavu" samo su neki od komentara koje su joj uputili pratioci. Ivana je izuzetno zgodna u crnom pripijenom trikou, a još je lepše izgledala na slikama s plaže kojima je letos oduševljavala pratioce. 

Njena ishrana je veoma zdrava. Ujutru prvo popije limunadu, a nakon toga jede jagode ili šumsko voće i banane, u koje doda malo meda, a ponekad i kakao, lešnik ili badem. Tek nakon toga sledi glavni doručak.

Omiljena joj je kajgana sa fetom. Rado ruča  sezonsku čorbu, meso i povrće, dok je kod mame na jelovniku pile sa prilogom. Priznaje da pojede i palačinke, a može joj se - uz ovakav trening!

Sjajnu liniju Ivane Milenković pogledajte u galeriji slika!

Instagram / ivanamilenk0vic Srpska voditeljka pleni pažnju na plaži!

Tekst: Lepa&Srećna