Najmodernije žene tvrde da je vreme uskih pantalona prošlo, mada se svi teško mirimo sa odlaskom "skini" farmerki. Bile su nam uvek najlakši izbor, naročito u jesenjem i zimskom periodu kad treba uvući nogavice u čizme.

Ipak, teško je odoleti ženstvenosti širokih pantalona, ali i njihovoj posebnoj udobnosti. Upravo zahvaljujući tome nove slike Danice Maksimović odišu ležernošću. Popularna glumica se opušta na Zlatiboru, svojoj omiljenoj destinaciji za odmor, a obožavaoce je obradovala slikama uz bazen. 

Cela njena kombinacija je modna priča - uz široke plave pantalone nosi izazovan top u kroju kupaćeg kostima, upotpunjen lepršavim kimonom od poluprovidne tkanine sa geometrijskim desenom. Trendi pantalone na vrlo zanimljiv način izdužuju noge, samo je važno da odaberete njihovu širinu po svojoj meri. 

danica maksimovic pantalone 2.jpg
Instagram / danymaksi 

A najvažniji trik je izbor obuće. Danica nosi sandale sa platformom i to je odličan recept za privlačnu figuru. Sa dolaskom hladnijih dana, slobodno zamenite ovakve sandale patikama ili čizmama sa platformom, jer će i one biti top trend sezone.

Danica uživa u modernim i opuštenim krojevima, ali i onima koji ističu njenu vitku figuru, pa više slika pogledajte i u našoj galeriji!

Instagram / danymaksi Modni stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna