Organizacija venčanja nije laka, a pevačica Vanja Mijatović voli da isprati svaki detalj, od dekoracije, preko muzike. Pripreme su u punom jeku, ali ona ne brine jer oko sebe ima pravi krug ljudi.

"Psihički sam spremna, pripreme su u toku, ali još puno toga nedostaje. Pre svega venčanica za koju čekam materijal, ali ja sam pozitivna i mislim da će sve biti savršeno. Imam odličan krug ljudi oko sebe koji mi pomaže u pripremama, jeste malo frustrirajuće, ali ne dam sebi da odem, da kažem, u neko crnilo", rekla je Vanja za "Grand", a onda i istakla da se oko svega konsultuje sa verenikom.

"Volim sve da vidim. Ja sam, da kažem, 'kontrol frik' i ne bih mogla da zamlislim da, na primer, dekoraciju nisam pogledala ili kakva će muzika biti. Oko svega se konsultujem sa svojim verenikom, imamo jako sličan ukus. Nemamo puno problema i oko svega se dogovaramo brzo", objasnila je Mijatovićeva koja dan posle svadbe ima zakazan nastup.

"Nismo zakazali medeni mesec, ja dan posle moje svadbe radim, takođe i moj budući muž. Volela bih da odemo na Santorini, tamo sam ja nedavno snimala spot, prelepo je mesto, mislim da ćemo odvojiti bar četiri dana za odmor, a što se tiče prinove, razmišljamo o tome i pričamo već duže vreme, naravno da jedva čekamo, ali to već nije na nama", zaključila je pevačica koja je na promenjenom režimu ishrane. Ona je već drastično smršala, a planira još kako bi u venčanici izgledala savršeno.

Pogledajte još fotografija Vanje Mijatović u galeriji ispod.

Instagram / vanja_mijatovic_vvsr Pevačica smršala pre svadbe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!