Iako ima mnogo poslovnih i privatnih obaveza, Jelena Đoković trudi se da uvek pronađe vreme za rad na sebi. Zdravo se hrani, mnogo čita, a odnedavno je počela i redovno da vežba.

Supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića izabrala je kapueru - brazilsku veštinu koja povezuje elemente borilačkih veština, muzike i plesa, a sada je podelila i snimak na kojem se vidi kako vežba sa svojim instruktorom.

"Otkrila sam kapueru ovog leta i počela da učim uz Pulmaoa. Prve dve nedelje sam hodala kao robot jer me je svaki deo tela boleo... Nisam mogla jedan sklek da uradim - ni ženski! Tako da… ovo je stvarno napredak, iako je daleko od idealnog ili nekog hvaljenja. Prosto uživam u pokretima, osećam se i malo detinjasto dok se kobajagi trudim da budem hrabra kad krene nogom ka meni i tako... Lepo je. Drugačije je", napisala je Jelena uz snimak sa treninga.

Jelena Đoković često javno govori i na temu roditeljstva, pa je tako pre nekoliko dana pričala o svojim naslednicima Tari (5) i Stefanu (8), te navela da se realnost u kojoj oni odrastaju u potpunosti razlikuje od njenog i Novakovog detinjstva.

"Mnogo se razlikuje. Kada gledam detinjstvo mojih roditelja i kada ih pitam za njihova iskustva, to su suprotne realnosti koje živimo. Sa telefonima sam se upoznala tek u nekom uzrastu koji je da kažemo kasniji. Moja deca odrastaju sa telefonima uperenim u njih, putuju po svetu, što ja nisam. Tata im je najpoznatija osoba u našoj zemlji. Ima dosta toga što je izazov meni kao roditelju i zato sam toliko otvorena da učim", rekla je Jelena za magazin "Story".

Ishrana Novaka Đokovića
Profimedia 

Ona je priznala da je u jednom periodu bila veoma nervozna i da je želela da nad svime ima kontrolu, te da je počela da radi na sebi kako bi bila bolja i sebi i članovima svoje porodice.

"Prvenstveno sam počela da radim na sebi jer sam na taj način pomogla ukućanima, zato što sam pre toga verovatno bila i nervoznija mama i mama koja više voli da kontroliše, svašta sam radila", priznala je.

Još fotografija Jelene Đoković pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Modna izdanja Jelene Đoković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna