Otkako se razvela od Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece, mnogi su nagađali ko je muškarac koji je ukrao srce voditeljki "Slagalice".

Marija Veljković rešila je misteriju početkom septembra kada je na Instagramu objavila fotografiju sa glumcem Rastkom Jankovićem. Posle virtuelne potvrde ljubavi, ona je rešila otvoreno da govori o njihovoj vezi.

Inače, Marija se pre nekoliko meseci razvela od Milana Milovanovića sa kojim ima dve ćerke Nevu i Rosu i sina Đurađa. Posle razvoda se preselila u devojački stan na Medakoviću. "Bivši muž je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život", kazalja je tada voditeljka. Optimizam je nije napustio, a na Instagramu je ostala veoma aktivna. Njene obožavateljke uživaju u modnim kombinacijama koje pokazuje, pa zavirite i vi u galeriju slika i pogledajte koje su privukle posebnu pažnju.

"Imala sam sreće da sretnem Rastka. Postoji priča u koju su upućeni svi moji prijatelji. Od studentskih dana sam govorila da je on najlepši srpski glumac", priznala je Marija sada u intervjuu, a on se našalio kako sigurno misli na njega u ulozi sveštenika u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

"Iz ove perspektive to više nije toliko bitno, jer do izražaja dolaze njegove divne osobine, pre svega što je častan, pošten, pravo srce, ali činjenica je da sam dvadeset godina tvrdila da je najlepši. Naravno, nikada to nisam pričala u intervjuima, jer nije pametno pominjati ljude odavde koji mogu da pročitaju. (smeh) Zanimljivo je da smo živeli u komšiluku, a nismo se sreli sve do pre tri godine. Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma, a mog kolege Đorđa Davida. Međutim, tada se ništa sem upoznavanja nije desilo, jer je svako imao svoj život, pa to i nije imalo neke veze sa našom pričom", rekla je voditeljka za Hello! i istakla da njena deca obožavaju Rastka.

"Meni je ovo bila prva ljubav posle svega. U nju sam bila sigurna, ali razmišljala sam kako će deca reagovati. Međutim, on je toliko divan prema njima, da ga obožavaju", otkrila je voditeljka.

Marija Veljković i Uroš Čertić
Youtube/Printscreen/Marija i Kristina- TJD 

Marija se nakon razvoda iselila iz stana u kom su zajedno živeli, i vratila se na Medaković gde je živela pre braka. 

"Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život", rekla je voditeljka.

"Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno", rekla je Marija.

Pogledajte još fotografija Marije Veljković u galeriji ispod.

Instagram / mare.veljkovic Voditeljka voli ženstveni modni stil!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna