Odlazak Gorice Nešović rastužio je mnoge. Voditejka je preminula iznenada u 59. godini, a od nje se opraštaju kolege i brojni prijatelji. Dragan Ilić sa kojim je vodila emisiju "Buđenje" teško je podneo rastanak od dugogodišnje prijateljice. Emisiju posvetio je Gorici, prisećao se njihovih zajedničkih anegdota, otkrio je koje javne ličnosti je posebno cenila, a uz koju muziku je uživala. Cela emisija bila je emotivna i dirljiva, a odjava posebno.

"Ovo će sada biti najteže. Treba da odjavim emisiju. Gorica je dosta pisala, ja sada ovo ne bih mogao da pročitam, poslednja njena priča se zove 'Život'. Jako je teško da kažete kako da se završi program i sa kojom pesmom da ispratim Goricu. Jedan takav rastanak smo imali sa Vladom Divljanom. I on i Gorica nikad nisu hteli da pokazuju da im nije dobro, uvek su govorili da se dobro osećaju, a kada ih pitaš zašto neće da kažu istinu, uvek je bilo isto: 'Da ne smaram'.

Znam da nas sluša i sa ovom pesmom završavam današnje buđenje. Ništa Goco, čujemo se u ponedeljak u šest", završio je Dragan prvo "Buđenje" bez Gorice uz numeru Vlade Divljana "Odnesi me".

Dragan Ilić se oprostio od Gorice Nešović
Youtube/Printscreen/StudioBulevar 

Gorica Nešović rođena je 15. maja 1964. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru je započela 1982. godine na Studiju B, kao radijska voditeljka. Objavila je tri knjige. Iza sebe je ostavila sina, kojeg je dobila u braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom.

Pogledajte još fotografija Gorice Nešović u galeriji ispod.

Youtube / RTS Ordinacija, Youtube / Printscreen / NOVA S Voditeljka Gorica Nešović preminula je u 59. godini.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna