Jelena Đoković nedavno je najavila da će u organizaciji Fondacije "Novak Đoković", čija je ona direktorka, biti održano nekoliko predavanja vodećeg svetskog stručnjaka za roditeljstvo, kliničke psihološkinje i autorke nekoliko bestselera Njujork Tajmsa, dr Šefali Sabari.

Večeras je u Beogradu održana predavanje pod nazivom "Podrška ne perfekcija“, a dvorana je bila popunjenja do poslednjeg mesta. Jelena rado preko Instagrama deli svoje stavove, važne događaje i momente, pa je tako bilo i ovaj put. Suprugu Novaka Đokovića pratioci su obasipali porukama zahvalnosti, što imaju priliku da čuju više o temi koja zanima sve veći broj roditelja.

"Zašto da ne?! Kupila već kartu, ali rado ću da sedim na podu, na nekoj pomoćnoj stolici. Svejedno, samo da vas slušam i da vas što više roditelja čuje!", objavila je Jelena poruku jedne zahvalne mame.

Predavanje Jelene Đoković
Instagram/Jelena Djokovic 

 Na predavanje su došle i brojne poznate ličnosti, a među njima i Nenad Zimonjić sa suprugom Minom, Anja Alač i Aleksandar Josifovski, Slavimir Stojanović Futro i mnogi drugi.

Jelena je na predavnju blistala u elegatnom kompletu puder roze boje i crnim salonkama.

Pogledajte još fotografija sa predavanja Jelene Đoković i dr Šefali Sabari u galeriji ispod.

Antonio Ahel/ATAImages Predavanje Jelene Đoković i Šefali Sabari o roditeljstvu