Danijela Dvornik poslednjih godina potpuno je promenila način života. Iz Zagreba se preselila na ostrvo Brač, redovno vežba i zdravo se hrani. Promena u njenom izgledu nije prošla neopaženo ni na društvenim mrežama, gde je prati više od 108.000 ljudi.

"Budimo iskreni, nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš, ne vežbaš, onda stvaraš naslage, kad još dodamo i ono ‘baš me briga’ i stres koji sam u nekom periodu imala, zaboraviš na sebe. Nakon smrti Dina, odlučila sam da se svakim atomom borim da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički. To mi je bilo od esencijalne važnosti. Ja sam inače kao mlada bila vrlo aktivna, plivala sam, skakala u vodu, plesala, aktivno planinarila. To mi je u krvi. I eto, vežbam već 12 godina, poslednjih nekoliko vrlo intenzivno. Pazim šta i kada jedem i pazim na količine. Od vežbanja i dijete 3 meseca pre leta, nema ništa. Sve se vrati", rekla je udovica Dina Dvornika za "Story.hr".

Ona je detaljno opisala kako sada izgleda njen jelovnik i koje namirnice unosi u svoj organizam. Meso je, kako kaže, skoro u potpunosti izbacila. 

"Ugljene hidrate jedem ujutro (jogurt, kefir, zobene pahuljice, čia semenke s bobičastim voćem, orašaste plodove, tačno 7 komada), proteini su iz povrća i mahunarki, ribe i piletine, posnog sira i jaja, dosta salata, supa. Testenina i piletina su integralni, hleb je proteinski koji sama pečem. Volim ponekad da pojedem meso, ali jedem ga sve manje i manje. Teško mi pada na želudac", objasnila je Danijela.

Na redovne treninge se toliko navikla, da sada ne može da zamisli dan bez vežbanja.

"Treniram 3 puta nedeljno s trenerom Franom, ništa bez njega. On je taj koji podiže lestvicu i pravi trening zanimljivijim. Sad sam u fazi kada bez treninga ne mogu. Nema nepogode zbog koje se ne bih izvukla iz kreveta i otišla na trening. Jutarnji sam tip. U početku nije bilo lako, naravno. Bar prva tri meseca te sve boli i umorna si. Ali navikneš se. Moraš sebe da motivišeš, moraš da budeš uporna i dosledna. I kad ti padne volja, idi. Neodgovorno je da ostavim trenera da me čeka dok ja pronalazim razloge da ne odem. Najviše uživam u osećaju odrađenog treninga (najbolji osećaj na svetu) i tome što ustajem iz kreveta kao leptir. To je uspeh. Jer davnih godina sam ustajala iz kreveta kao da me voz pregazio. Danas 'hendlujem' dve unučice, sama. Nije lako, lakši je trening", zaključila je ona.

Još fotografija Danijele Dvornik pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/danijeladvornik Danijela Dvornik

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna