Članovi kraljevske porodice vratili su se svojim službenim dužnostima posle perioda žalosti proglašene na britanskom dvoru zbog smrti kraljice Elizabete Druge. Žalost je trajala dvadeset dana tokom kojih su svi na dvoru nosili crninu.

Kejt Midlton, koja sada ima titulu, princeza od Velsa, obišla je lokalnu bolnicu “Royal Surrey County Hospital”. Za ovu priliku odabrala je plisiranu haljinu sa pojasom oko struka i naglašenim ramenima. Elegantna kreacija koju je nosila princeza od Velsa bila je u nijansi nevena, a smatra se da ovu boju nije slučajno odabrala. Neven simbolizuje pozitivne emocije i energiju, a njegove boje se povezuju i sa toplinom sunca. Neven simbolizuje i tugu, pa mnogi misle da je Kejt na ovaj način još jednom odala počast kraljici.

Ovu elegatnu haljinu Kejt je ikomponovala sa teget cipelama i klač-torbicom u istoj boji. Princeza od Velsa je kao i uvek nosila prsten koji je nekada pripadao princezi Dajani. Prsten je safirom i dijamantima,  a njime je princ Čarls verio Dajanu Spenser 1981. godine.

Kejt ni ovoga puta nije imala nalakirane nokte. Naime, ženama u kraljevskoj porodici zabranjeno je da nose lakove jarkih boja, mogu da koriste samo bezbojni lak.

Profimedia Kejt Midlton skinula crninu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna