Dino Dvornik, čuveni muzičar, napustio nas je 2008. godine u 44. godini života. Njegov život obeležila je muzika, ali i ljubav sa Danijelom sa kojom je bio u braku od 1989. godine, tokom kog su dobili ćerku Elu. Danijela je na dan kada bi slavili 34. godišnjicu braka, otkrila kako je muzičar zbog jedne svađe želeo da je ostavi.

"Danas bi slavili 34 godine braka Dino i ja, pod uslovom da je živ i da se u međuvremenu nismo rastali! A bilo je situacija... Međutim, mi smo imali svoju malu tajnu dugovečnosti braka i ide ovako: (zvuči neverovatno, ali istinito je) Jedan dan smo se posvađali oko nečega, pretpostavljam da sam ja bila inicijator. Dino puknuo i zapretio mi je razvodom. 'Može, samo ovaj put ti pokreni razvod!', dobacim mu ja. I tako Dino nazove 981 (to su nekad bile informacije za sve i svašta). 'Halo, ovde Dino Dvornik, želim da se razvedem od ove lude žene!'. 'Jao, Dino, ja vam mogu reći da vam to nije pametna odluka!'. "Svi znate šta je dobro za mene!'" navodi Danijela.


"Žena sa druge strane pokušava da mu objasni: 'Morate da uzmete advokata, pa onda imate jedno mirenje, pa drugo mirenje, pa ako se ne pomirite onda ide razvod'. "Pa, koliko se to čeka?'. 'Zavisi, od 6 meseci do 2 godine'. Dino: "Pa do tada ćemo napraviti drugo dete! Pa, je li može to malo brže, poludeću sa njom?'. 981, žena: "Ali, gospodine, ovo su informacije, za brzi razvod trebate platiti advokata'. Dino: 'Koliko to košta?'. Žena: 'Mene je došlo oko 2.000 maraka'. Dino: 'Još moram da platim da je se rešim? Ma, ništa od toga, prekomplikovano je!'. Pa mi je dobacio: 'Sve si čula, ništa od rastave, danas imaš sreće'! Kako da ga ne volim! To je bila ljubav", zaključila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna