Snežana Savić (69) godinama je bila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem (86), a kruna njihove ljubavi je naslednica Anita Lazić (42), glumica i voditeljka.

Nakon razvoda Snežana i Dragoslav ostali su u dobrim odnosima zbog ćerke, ali i unuke koju im je Anita kasnije podarila. Dragoslav Lazić nakon rastanka od Snežane ponovo je otišao pred oltar, i to sa 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj (54).

Njih dvoje su se dugi niz godina borili za potomstvo, a onda su pre deset godina, u rediteljevoj 76. godini, dobili blizance - ćerku Iskru i sina Lazara.

"Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj", rekla je svojevremeno za "Hello" Dragana Turkalj, kojoj se ipak ostvarila najveća želja - da postane majka.

"Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaj da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla, Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji", dodala je ona tada.

Snežana Savić jednom prilikom osvrnula se na porodične odnose sa bivšim mužem i njegovom sadašnjom suprugom.

"Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom. Viđam njegove blizance na rođendanima naše zajedničke unuke, i naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke", rekla je pre nekoliko godina glumica za "Blic".

ćerka snežane savić
Youtube/Printscreen/RTS/ Drvo Zivota 

I Snežana je posle kraha braka ponovo pronašla ljubav. Ona već godinama uživa pored partnera kog ne želi da predstavi javnosti, ali ni da sa njim stane pred matičara.

"On je jedan od onih što se ne žene, a ni ja se ne bih više udavala. Šta će mi to u ovim godinama? Imam sređen život, nikome ne polažem račune, a u braku bi bilo: 'Gde si pošla, što si došla, kuda si krenula'", rekla je ona jednom prilikom za "Story".

Snežana je tada govorila i o ćerki Aniti i odnosu sa njom i unukom, kojima posvećuje svaki slobodan trenutak.

"Najviše brinem oko toga šta će da jedu. Evo, sad zavijam sarmu da im spremim i odnesem da imaju za ručak. Nije im još uvek stigla nova kuhinja i nemaju na čemu da kuvaju, mada nezavisno od toga, volim da im spremam i poštedim da ne moraju sami da provode vreme pokraj šporeta ili pak jedu kupovno i nezdravo. Koliko je u mojoj moći, tu sam da im pomognem. Ne volim kada vidim da pazare takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: 'Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto', ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično", iskrena je bila glumica. 

Još fotografija Snežane Savić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Snežana Savić nedavno je napunila 69. godina ali i dalje je aktivna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna