Živorad Žika Nikolić već pola godine se ne pojavljuje na malim ekranima. Kako nije produžio ugovor sa televizijom za koju je radio, okrenuo se porodičnom životu i aktivnostima koje ga ispunjavaju.

"Tu sam u Beogradu s porodicom, malo putujem i tako prolaze dani. Radim ja privatno neke stvarčice. Tokom leta sam radio sa sportskim savezom. Pratio sam seoske sportske igre. Napravili smo udruženje ljubitelja srpske tradicije, pa sam se time bavio. Ima posla ko hoće da radi. Uvek ima načina za zanimaciju. Najgluplje je prepustiti se slučaju. Ja kreiram svoje aktivnosti sad", rekao je legendarni voditelj za "Kurir" i istakao da je celo proveo na putovanjima,

"Ne primećujem višak vremena. Sve je kako se organizujem. Sada malo kasnije ustajem, pa malo s porodicom raspravimo šta nam je da delamo tog dana. Nađemo se na ručku. Recimo, dosta vremena provodim po kafanama. Celo leto sam proveo na putovanjima. Imam i Jutjub kanal i postavljamo pričice s naših susreta i putovanja. Uglavnom, vikendom lutamo po Srbiji. Sad idu hladniji dani, ali uvek se nešto iskombinuje", rekao je Žika koji je u skladnom braku gotovo tri decenije. Suprugu Zoricu upoznao je 22.jula.1988 godine na železničkoj stanici dok je čekao tramvaj za Kalemegdan.

"Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988. na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao tramvaj za Kalemegdan na Železničkoj stanici, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na toj stanici. I ona je krenula na Kalemegdan, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene. Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio 'Poselo' , a ona je sa drugaricama bila u restoranu košarkaškog kluba Crvena zvezda. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog dana", prisetio se u jednom intervjuu Nikolić.

Žika Šarenica se povukao sa malih ekrana
ATA / Antonio Ahel 


Sedam godina kasnije na isti dan su se venčali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna