Marija Petronijević je godinama krila ko je partner s kojim ima sina. Lepa glumica koja se povukla u rodno selo Visibabe nije htela da govori o privatnom životu u javnosti. Kada se porodila, 2001. godine, svi su očekivali da se konačno sazna ko je otac, ali je glumica to prećutala.

I dok vrlo rado objavljuje informacije o svom stadu od 300 ovaca ili o sadnicama koje priprema, o ljubavnom životu novinari nisu mogli da saznaju ništa. Sada je na Instagramu osvanula Marijina slika sa Milinkom Isakovićem, IT stručnjakom iz Loznice, a glumičin pogled govori više od reči. 

milinko isakovic marija petronijevic.jpg
Instagram / milinko.i 

"Da nema njega možda ne bi bilo ni gazdinstva, jer kada god je neka kriza i teška odluka u kojoj treba racionalno da se postupa, on je tu", ispričala je Marija jednom prilikom. Međutim, ko je on, nije htela da prizna.

Ispostavilo se da je Milinko medijima već poznat po svom humanitarnom radu. Pre više od deset godina je organizovao humanitarnu akciju "Milinko vam daruje". Putovao je po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

milinko isakovic marija petronijevic 2.jpg
Instagram / milinko.i 

Marija kaže da je Milinko protiv pisanja o njima u medijima. "Bilo bi sasvim u redu da se bave mnome da sam ja neki Žan-Pol Sartr, a da si ti Simon de Bovoar, imalo bi se i o čemu pisati, taman i da je neki skandal u pitanju. Sve napisano bi imalo širi smisao, a ovako, šta treba da se piše, koliko sam ovaca danas morao sa tobom da jurim po livadi, ili koliko mleka je neka ovca dala?

Čekaj dok dođemo do toga da se lanolin najvećeg kvaliteta izdvoji iz vune, i dok podignemo nivo imunoglobulina u kolostrumu i mleku nekoliko puta, možda i zavredi da se o tome i napiše nešto, ali ne o meni nego o postupku, pa da i drugi to mogu da urade", ispričala je glumica u TV emisiji AmiG šou.

Više slika lepe glumice pogledajte u našoj galeriji!

Instagram / marija.petronijevic, Instagram / petronijevic.mariija Lepa glumica uživa u ljubavi i materinstvu.

Tekst: Lepa&Srećna