Anita Ognjanović je, po mišljenju mnogih, tako verno odglumila mladu bokserku Milicu Kovač da joj na Instagramu svakog dana osvanu novi komplimenti, ali i pitanja obožavalaca.

"Da li si tako luda kao i Milica u seriji", "Da li si stvarno slomila ruku ili je tako samo u seriji", ali i "Kako to idu - cigareta i sport", zanima obožavaoce pripadnice nove generacije glumica koje su oduševile publiku u aktuelnom televizijskom ostvarenju. Anita je probudila interesovanje mnogih, briljantnom glumom, ali i sličnošću njenog privatnog života sa junakinjom u seriji "U klinču".

U njoj publika prati njene treninge, mečeve i svakodnevne "okršaje" sa "tatom" Nikolom Kojom i "mamom" Brankom Katić, a Anita kaže da istu situaciju ima i kod kuće. 

anita ognjanovic 2.jpg
Youtube / RTS 

"Studiram glumu, a tata je celog života hteo da me baci u borilačke sportove", kazala je Anita u emisiji "Kec na jedanaest". "Imam ja kod kuće tata Velju, pa i mama Miru. Nebo i zemlja. Rečenicu Branke Katić: Milice, tebi nije dobro, meni mama govori čitav život, jer ne zna da li se zezam ili ne. Uglavom se ne zezam, ali se vadim na to. Tatina sam kćerka i privatno", otkriva Anita.

Ona se rekreativno bavi boksom, a jedan njen peh je uticao i da se promeni deo scenarija tokom snimanja serije. Naime, slomila  je ruku, pa su to prvo prikrivali u scenama i kamuflirala je gips kostimima. "A onda je drugi deo sniman sa stvarno polomljenom rukom", ispričala je mlada glumica koju fanovi ne prestaju da ispituju o tom detalju.

anita ognjanovic branka katic.jpg
Instagram / anitaognjanovic 

"Mnogo devojčica mi javlja kako je počelo da trenira boks", kaže mlada zvezda. "Jedna djevojčica iz Pančeva mi je poslala i snimak kako je kupila džak i rukavice, i boksuje svaki dan. Srećna sam zbog njih", opisuje Anita koja uživa čekajući nova snimanja serije "U klinču".  Voli što igra tinejdžerku, prija joj sećanje na fazu života kad nema problema. 

"Problemi koje tada misliš da imaš su ništa u odnosu na ono sve što te čeka", priznaje. "Moj je problem kada završim snimanje serije i vratim se kući, pa se pitam: “Šta sad?” Zato još uvek tražim šta da radim kada ne radim", ispričala je Anita kojoj je upravo sport dao dobar deo odgovora na to pitanje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna