Mnogo puta se dokazalo da javnost najviše zanimaju životi javnih ličnosti koje ne žele da se eksponiraju na taj način. Primer je i glumac Nikola Kojo, koji živi povučenim i porodičnim životom. Otkako se 2007. godine oženio tadašnjom devojkom Aleksandrom, njegova privatnost je nedostupna javnosti.

Supruga je mlađa od njega 12 godina, rođena je u Sarajevu i uz nju uvek ide nezaobilazna rečenica – to je devojka iz Čolinog spota "Moja draga". Beogradski šmeker je našao devojku kakva mu pristaje, a lepa manekenka, koja je devojačko prezime Đurić zamenila za Kojo, prestala je da se pojavljuje na pistama i u editorijalima.

Godinu dana nakon venčanja dobili su ćerku Anu, a 2013. bliznakinje čija imena nikada nisu objavili. Sigurno je da glumac uživa sa svojim damama, a sada je otkrio da citira Nikolu iz filma "Mi nismo anđeli".

"Više živim život Nikole iz "Anđela 2". Imam tri ćerke lepotice", rekao je za "Blic" kratko Nikola koji je deo porodičnog života pokazao i na Fejsbuku kada je objavio snimak na kome on i najstarija ćerka Ana, za koju je rekao da će biti muzičarka ako bude vredno radila, pevaju pesmu "Lepa Janja“.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna