Zanosna, fatalna, naša najlepša glumica... brojni komplimenti i na hiljade lajkova na profilu Slobode Mićalović dokaz su da lepa glumica ne može da pogreši kad je u pitanju nova fotografija za Instagram. Tako je i sa njenim slikama iz Barselone gde učestvuje u zajedničkom projektu Jugoslovenskog dramskog pozorišta sa nacionalnim teatrom ovog španskog grada. 

U predstavi "Vatre" igraju, uz španske kolege, i Milena Vasić, Nataša Tapušković, Nikola Rakočević, Iva Manojlović i Damjan Kecojević. Odlazak u Barselonu za Slobodu je prilika i da uživa u prelepoj arhitekturi bisera Katalonije, a njene slike su privukle veliku pažnju.

Uz klasičnu  modnu kombinaciju večnih crnih pantalona i bele bluze, Boba je zablistala i u haljini koju potpisuje njena tetka Verica Rakočević. Dizajnerka je među prvima i lajkovala glumičinu sliku, a ona joj je ubrzo uzvratila.

sloboda micalovic 1.jpg
Instagram / sloboda_micalovic_boba 

Ovo nije prvi put da Boba uživa u pažnji koju izazivaju Veričine kreacije. Tako je bila lepša čak i od Monike Beluči na premijeri filma "Na mlečnom putu", koji je predstavljen u Veneciji pre šest godina. "Tetka Verica je uvek bila uz mene", kaže Sloboda za nju. "Ipak, trudila sam se da gradim svoj put, imala je ona dosta obaveza oko posla i dece."

sloboda micalovic emir kusturica monika beluci
Profimedia 

Zavirite u galeriju slika koje prikazuju stil Bobe Mićalović.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Profimedia Stil lepe glumice očarava sve

Izvor: Lepa&Srećno